Dierenpension:
Wij bieden u een professionele en deskundige opvang en begeleiding van uw hond en kat, gedurende het verblijf in pension.

Ons motto:

“De baas op vakantie,de hond of kat ook op vakantie, bijna alles kan en mag”

Ons dierenpension kunt u bijna vergelijken met een park van CenterParcs. De katten en honden verblijven in ruime chalets. Voor de honden hebben wij 11 chalets gebouwd. De meeste chalets hebben 4 a 5 verblijven voor uw hond(en). 2 chalets zijn bestemd voor kleine honden en meerdere honden uit 1 gezin, de zogenaamde gezinskamer. Alle chalets beschikken over vloerverwarming. Super geïsoleerd en voorzien van thermopane ramen. Om en naast de chalets voor de honden zijn meerdere speelweiden. 

Wij proberen om tijdens het verblijf van uw hond of kat een huiselijke sfeer te creëren en zo te proberen het hen naar het zin te maken. De hond is optimaal buiten. We hebben de beschikking over 15 speelweiden. De hond wordt in een groep ingedeeld. Die groep krijgt een eigen ruime speelweide. In een groep, in de speelweide, kunnen natuurlijk altijd kleine ongelukjes gebeuren, zoals verstappen, kleine wondjes in het spel etc etc.  Mocht uw hond niet met andere honden overweg kunnen of heeft u liever niet dat uw hond met anderen in een speelweide gaat, krijgt hij/zij een eigen speelweide en moet u ons dat duidelijk aangeven.
De hond wordt 2x per dag gevoerd, tenzij door de eigenaar anders aangegeven, voorbeeld een jonge of bejaarde hond, een hond met maag/darm- of spijsverteringsproblemen.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de weersomstandigheden. Wij bieden u een professionele en deskundige opvang en begeleiding van uw hond en kat, gedurende het verblijf in pension. De hond heeft een eigen binnenverblijf, zodat deze lekker in zijn eigen mand of op zijn eigen kleed kan liggen.
Na een verblijf van langer dan 10 dagen wordt de hond, vlak voordat deze naar huis gaat, gewassen, dit tegen een kleine vergoeding en uiteraard op verzoek van de eigenaar.
Dagopvang is bij ons ook mogelijk. De brengtijd is ‘s-ochtends tussen 07.45 en klokslag 08.00 uur of tussen 10-11 uur. Halen kan dan tussen 17-18 uur of klokslag 18.00 uur. De dagopvang is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Voor info mbt de dagopvang verzoeken wij u ons telefonisch te benaderen.
De katten verblijven in een ruim chalet en lopen daar lekker los. Zij kunnen lekker naar buiten. De buitenkamer is uiteraard goed afgerasterd.
De kat bevindt zich in een huiselijk ingerichte verblijf met vloerverwarming.  De kat krijgt van ons een dekentje of kussen en speeltjes en kan lekker vrij, zowel binnen als buiten, rondlopen.
Indien uw kat of hond medicijnen gebruikt, moet u daar voldoende in voorzien. Mocht uw kat of hond speciaal-  of dieetvoer eten moet u daar ook voldoende in voorzien.
De kat moet voorzien zijn van de jaarlijkse enting, waarvan in iedergeval de enting tegen niesziekte deel moet uitmaken.
Tevens moet de kat gecastreerd cq gesteriliseerd zijn.
De honden moeten voorzien zijn van een jaarlijkse enting, evt titer-bepaling door dierenarts en een aparte enting cq neusspray kennelhoest.
Bij het brengen van de hond en kat moet u het dierenpaspoort overhandigen en alle bijzonderheden van hond of kat kenbaar maken.
Tijdens het verblijf in ons pension kunt u uw hond of kat laten trimmen. Verzocht wordt hiervoor tijdig een afspraak te maken.
( Zie trimsalon)
Wilt u meer informatie of een bezoek brengen neem dan met ons contact op of mail ons om een afspraak te maken.