Probleemgedragingen bij honden komen helaas steeds vaker voor. Wij willen u graag op een vakkundige en deskundige manier helpen het probleemgedrag van uw hond samen met u op te lossen. De samenleving vraagt vaker om honden met maatschappelijk aanvaardbaar gedrag.
 
Enkele probleemgedragingen kunnen o.a. zijn dominantieproblemen, agressie in de meest uiteenlopende vormen, angst, trekken aan de riem, opspringen tegen mensen, verlatingsangst, voernijd en ga zo maar door. Gedragstherapie houdt in dat eigenaren van wie de honden gedragsproblemen hebben deskundig begeleid worden. Per combinatie, baas – hond, wordt gekeken naar de meest geschikte therapie cq begeleiding.
Dit kan per combinatie nog wel eens verschillen.
U wordt, bij ons, voor een periode van 6 weken, één dagdeel per week begeleid.
Doormiddel van een intakegesprek wordt gekeken welk(e) probleem(en) zich voordoet/voordoen.
Na dit gesprek kunt u besluiten of de te volgen gedragstherapie naar wens is en of u al dan niet wilt doorgaan. Verdere behandelingen zullen dan volgen.
 
Merendeel van het probleem, zo niet alle problemen, zullen na weken verholpen zijn, mede dankzij uw goede inzet, want dat is een vereiste.

Wij werken nauw samen met Anne Marijke Koier van Hondengedragspraktijk Veluwe – IJsselstreek. (Op de link-page vindt u en doorverwijzing).