Trimsalon de Wijde Blik 2.0 is  HKI (Huisdier Kennis Instituut)  gediplomeerd en heeft daarmee een Europese erkenning.

Is uw hond of kat aan een goeie kam of trimbeurt toe kunt u bij ons terecht. Alle honden en katten worden vakkundig en volgens rasstandaard getrimd, tenzij u anders aangeeft. Heeft u een rasloze hond of kat, ook zij zijn natuurlijk welkom om hier getrimd te worden.
 
Indien uw hond gewassen of geföhnt moet worden verzoeken wij u ons dat duidelijk aan te geven. Zit uw hond in pension en wilt u uw hond getrimd hebben of u wilt uw hond brengen om te trimmen, verzoeken wij u ruim van te voren een afspraak maken. Ook hier geldt dat u uw hond of kat vlo-vrij moet brengen.
Wij zijn gespecialiseerd in het trimmen en show-klaar maken van de Newfoundlander, de Pyrenese Berghond, de Sarplaninac, de Berner Sennenhond, Ierse Wolfshond, Golden Retriever, Curley Coated Retriever, Bouvier en nog zo veel andere rashonden etc, etc.
 
Ook kunnen wij u van dienst zijn door van de hond of kat de nagels te knippen en eventueel het gebit te reinigen.
 
Heeft u specifieke wensen mbt het trimmen en/of onderhoud van uw hond of kat, vertel of vraag het ons.
 
Met het wassen of fohnen van de hond maken wij GEEN gebruik van zogenaamde was – en droogcabines, dit ivm het welzijn van Uw hond.
 
Voor honden die niet zo lang meer kunnen staan hebben en bieden wij de mogelijkheid om de hond liggend te trimmen.
 
Heeft u interesse of wilt u informatie kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact leggen, evt voor het maken van een afspraak.